Teollisuuskalusteet

Tuotteet

HYVIN SUUNNITELTU TYÖYMPÄRISTÖ TEHOSTAA TYÖTÄ JA LISÄÄ TUOTTAVUUTTA

Oikeanlaiset teollisuuskalusteet lisäävät työn tuottavuutta ja tehokkuutta työympäristössä. Autamme valitsemaan toimivan ratkaisun ergonomiaa unohtamatta. Toimitamme muun muassa materiaalivirtausta ohjaavia kalusteita lean-periaatteiden mukaisesti. Usein esimerkiksi pyörien päällä olevat reikälevyratkaisut tuovat tehostavat tuotannon joustavuutta ja visuaalisuutta.

Niparmi on virallinen TRESTON- ERIKKILA- ja FERROPLAN- tuotteiden edustaja ja valikoimastamme löytyy varmasti yhdessä asiantuntijamme kanssa monipuoliset ja toimivat teollisuuskalusteet muun muassa näihin aihealueisiin:

Tuotteet

Vaunut ja reikälevytuotteet

Reikälevyjen ja niihin kiinnitettävien kannattimien avulla saadaan työkaluille ja tarvikkeille rakennettua vaivattomasti käteviä ja monipuolisia säilytyspisteitä.

Työkaluja ja tuotantosolujen tarvikkeita säilytetään usein visuaalisesti reikälevyvaunuissa. Visuaalisuuden avulla tarvikkeiden käyttö on sujuvaa ja järjestelmällistä. Liikuteltavuus mahdollistaa hyvän joustavuuden muutoksiin. Reikälevytuotteet ovat tehokkaita sekä pienissä että isoissa 5S-projekteissa.

Tuotteet

Säilytysratkaisut

Paras säilytystapa ei ole koskaan itsestäänselvyys teollisuudessa. Työkaluluille, arvokkaille laitteille tai pienille tarvikkeille tarvitaan usein lukittavaa tai umpinaista säilytyspaikkaa. Niparmin teollisuuskaappeihin kuuluu laaja valikoima varusteluosia esimerkiksi työkalujen säilytystä varten.

Tuotteet

Työpisteratkaisut

Raskaat Workshop-työpöydät on suunniteltu erittäin raskaisiin olosuhteisiin kuten konepajoihin, korjaamoihin ja teollisuuskäyttöön. Ne kestävät kemikaaleja ja raskasta kulutusta. Kevyemmät työpisteet taas soveltuvat hyvin kevyempään kokoonpanotyöhön tai pakkauspisteiksi. Saatavana laaja skaala varusteluosia.

Tuotteet

Kuljetinratkaisut

Niparmi toimittaa erilaisia kuljetinratkaisuja yksittäisistä kevyistä rullaradoista raskaisiin kuljetinlinjastoihin. Kuljettimien integroiminen esimerkiksi nostopöytiin tai varastoautomaatteihin, tehostaa materiaalivirtausta, vähentää käsittelyä ja parantaa työergonomiaa.

Tuotteet

Nostinratkaisut- ja järjestelmät

Erilaisten nosturiratkaisujen avulla parannetaan työn tuottavuutta, ergonomiaa ja turvallisuutta.
Meiltä löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

Luottamus

Miksi valita meidät

Yrittäjähenkinen asenne

Kumppanuuteen tähtäävä sitoutuminen

Nuorekas, mutta kokenut ja asiantunteva henkilöstö

Pienen yrityksen ketteryys ja joustavuus – ison päämiesryhmän hartiat

Alan parhaiden valmistajien tuotteet ja verkosto

Kattava oma noutovarasto

Vahvat referenssit

Ota yhteyttä

Soita meille

0400 130 190

Sähköposti

info@niparmi.fi