Työympäristö- ja turvallisuuskalusteet

Tuotteet

VARASTO- JA TYÖYMPÄRISTÖN SIISTEYS EDISTÄÄ TYÖTURVALLISUUTTA JA LISÄÄ VIIHTYVYYTTÄ

Hyvä järjestys tarkoittaa, että työvälineille, laitteille, materiaaleille ja jätteille on varattu asianmukaiset sijoituspaikat, ja että tavaroiden käsittely, kuljetus ja varastointi on suunniteltu ja toteutettu sujuvaksi. On hyvä muistaa, että hyvä siisteys ja järjestys vähentävät tavaroiden etsimiseen käytettyä aikaa.

Työturvallisuus kuuluu nykypäivän avainasioihin. Nykyiset standardit ja työturvallisuuslaki velvoittavat käyttäjää ja yritystä ottamaan työturvallisuusasiat vakavasti. Tyypillisiä vaaratilanteita työympäristössä aiheuttavat esineiden tai tavaran putoaminen, ihmisen putoaminen tai kaatuminen, liikkuvien koneiden tai taakkojen väliin jääminen, tulipalon vaara ja vaaralliset aineet. Melu taas on yksi laajimmista ja häiritsevimmistä työympäristön ongelmista.

Vaikka merkittävä osa työympäristön turvallisuudesta ja toimivuudesta onkin kiinni ihmisen omasta käyttäytymisestä, monia tapaturmia ja haittoja voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä asianmukaisin työympäristö- ja turvallisuuskalustein. Toimivin kalustein ja tarvikkein voidaan myös oleellisesti parantaa työympäristön siisteyttä ja viihtyvyyttä.

Konesuojan ja laitesuojan avulla eristetään ja suojataan kone tai laite, joka saattaa tuottaa vaaraa ihmiselle. Näin ihmisen kehon osat eivät pääse liian lähelle koneen liikkuvia osia.
Melua aiheuttavat laitteet voidaan myös eristää.

Olemme virallinen Axelent-tuotteiden jälleenmyyjä. Meiltä löytyy ratkaisut muun muassa seuraavin tuoteryhmiin:

 

Konesuojaus

Törmäyssuojukset ja -varoittimet

Viiman suojaus PVC-oviverhoin

Jätteenkäsittely

Melusuojaus ja tilanjakoratkaisut

Putoamissuojaus

Pakkausvälineet- ja laitteet

Luottamus

Miksi valita meidät

Yrittäjähenkinen asenne

Kumppanuuteen tähtäävä sitoutuminen

Nuorekas, mutta kokenut ja asiantunteva henkilöstö

Pienen yrityksen ketteryys ja joustavuus – ison päämiesryhmän hartiat

Alan parhaiden valmistajien tuotteet ja verkosto

Kattava oma noutovarasto

Vahvat referenssit

Ota yhteyttä

Soita meille

0400 130 190

Sähköposti

info@niparmi.fi