Varastokalusteet

Tuotteet

FIKSUILLA RATKAISUILLA TURVALLISTA TEHOKKUUTTA

Usein samassa varastossa käytetään useita erilaisia varastokalusteita. Varastoitava tavara, keräilymenetelmät ja käytettävissä oleva tila ratkaisevat valinnan. Niparmi ideoi ja suunnittelee kanssasi kaluste-ja kalustoratkaisut, tilojen toiminnalliset ratkaisut sekä vertailee eri hyllytyypit.

Hyllykokonaisuudet voidaan suunnitella joustavasti tilan mukaan ja useat lisäosat antavat mahdollisuuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tuotteet

Kuormalavahyllyt

Kasten P90-kuormalavahyllyjärjestelmä tarjoaa joustavat mahdollisuudet varaston mitoitukseen ja toteutukseen. Haasteellisiinkin säilytystarpeisiin löytyy usein yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu. Laaja lisäosavalikoima tuo turvallisuutta varastoon.

Tuotteet

Pientavara- ja kerroshyllyt

Kasten S90-pientavarahyllyjärjestelmä on monipuolinen kaluste. Pientavarahyllyt ja niiden lisäosat soveltuvat erinomaisesti kaupan, teollisuuden, toimistojen ja arkistojen tarpeisiin. Hyllyt ovat vahvarakenteisia ja nopeita sekä myös helppoja asentaa. Pientavarahyllystöt voidaan toteuttaa myös 2- tai 3-kerroshyllystönä, jolloin toimitilojen korkeus saadaan paremmin hyödynnettyä ja hyllykapasiteettiä lisää.

Tuotteet

Kevytorsihyllyt

Kasten-kevytorsihyllyt soveltuvat hyvin suurikokoisille ja hankalan muotoisille tavaroille. Hyllystössä ei ole takatuentoja, joten molemminpuolinen käsittely on mahdollista. Vaakaorret ovat käännettävissä, jolloin ortta voi käyttää lavaortena tai taso-ortena hyllytasoin varusteltuna. Vankka ja laadukas rakenne.

Tuotteet

Kuormalava- ja pientavarasiirtohyllyt

Kasten-siirtohyllyratkaisut tehostavat lattia-alan käyttöä, koska käytävien viemä tilantarve on kiinteitä hyllyjä oleellisesti vähäisempi. Siirtohyllystö on monipuolisesti sovitettavissa erikokoisiin tiloihin. Lähes kaikki hyllytyypit voidaan nostaa siirtovaunujen päälle!

Tuotteet

Satelliitti- ja läpivirtaushyllyt

Kevyt läpiviritaushyllystö voi olla oma yksikkönsä vapaasti seisovana tai pyörien päälle nostettuna. Modulaarinen rakenne mahdollista tarpeen mukaisen ratkaisu. Liitettävissä myös olemassa oleviin hyllyrakenteisiin. Satelliittihyllystö on puoliautomaattinen tehokas tilaa säästävä varastointiratkaisu lavoille. Se sopii erityisesti bulkki-tuotteiden varastointiin ja pienentää usein merkittävästi

vaadittavan varastotilan kokoa. Hyllystössä käytetään kauko-ohjattavaa sukkulaa lavojen sijoittamiseen ja noutamiseen. Satelliittihyllystö on kustannustehokas varastointiratkaisu.

Tuotteet

Ulokehyllyt

Ulokehylly on tukeva ja tehokas ratkaisu erityisesti pitkien ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden varastointiin, kuten kanki- ja levytavara. Varustamalla ulokehyllystö ritilätasoin, toimii se käytännöllisenä varastokalusteena erikokoisille yksiköille, koska etupylväitä ei ole ja kantavuudet ulottuvat moniin tonneihin saakka. Ulokehyllyä on saatavana sekä 1- että 2-puoleisena, ja rakenne suunnitellaan aina tapauskohtaisen tarpeen mukaiseksi.

Tuotteet

Varastoautomaatit

Kasten Tornado- ja Paternoster- varastoautomaatit ovat tietokoneohjattuja puoliautomaattisia varastojärjestelmiä, jotka voidaan integroida yrityksen varastonhallintajärjestelmään tai käyttää omina järjestelminään. Tilankäytön optimoinnin lisäksi ne nopeuttavat pientavaran keräilyä ja vähentävät oleellisesti keräilyvirheitä.

Luottamus

Miksi valita meidät

Yrittäjähenkinen asenne

Kumppanuuteen tähtäävä sitoutuminen

Nuorekas, mutta kokenut ja asiantunteva henkilöstö

Pienen yrityksen ketteryys ja joustavuus – ison päämiesryhmän hartiat

Alan parhaiden valmistajien tuotteet ja verkosto

Kattava oma noutovarasto

Vahvat referenssit

Ota yhteyttä

Soita meille

0400 130 190

Sähköposti

info@niparmi.fi