Yritysesittely

Yritysesittely

NIPARMI – NOTKEA KUMPPANISI SISÄLOGISTIIKASSA

Niparmi sisälogistiikka Oy on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntija. Sisälogistiikan ammattilaisena Niparmi on palveluksessasi, kun suunnittelet ja toteutat tavaran ja materiaalien vastaanottoa, tunnistamista, hyllytystä, keräilyä, yhdistelyä, pakkaamista, lähetystä sekä materiaalien siirtoa.

Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen ketterään palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Vahva yhteistyökumppanien verkostomme varmistaa saumattoman palvelumme suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja koulutukseen. Meillä on käytössämme alan parhaiden valmistajien tuotteet ja verkosto.

Palvelemme Ylöjärveltä käsin aktiivisella asiakaslähtöisellä otteella yksittäisistä tuotetarpeista aina suunnitteluun ja asennukseen saakka – halutessasi avaimet käteen -periaatteella!

Asiakkaan luottamus on meille ensisijaisen tärkeää. Asiakkainamme on niin teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan, logistiikka-alan kuin julkishallinnon toimijoita. Asiakasuskollisuudesta sekä tyytyväisyydestä kertoo korkea NPS-lukumme joka on 83!
(NPS on lyhenne termistä “Net promoter score”. Tiivistettynä termi vastaa kysymykseen: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit yrityksen palvelua tai tuotteita ystävällesi tai kollegallesi?)

Sisälogistiikan oikea ratkaisu pieniin ja suuriin tarpeisiin – Niparmin asiantuntijat ovat palveluksessasi!

Luottamus

Miksi valita meidät

Yrittäjähenkinen asenne

Kumppanuuteen tähtäävä sitoutuminen

Nuorekas, mutta kokenut ja asiantunteva henkilöstö

Pienen yrityksen ketteryys ja joustavuus – ison päämiesryhmän hartiat

Alan parhaiden valmistajien tuotteet ja verkosto

Kattava oma noutovarasto

Vahvat referenssit

Ota yhteyttä

Soita meille

0400 130 190

Sähköposti

info@niparmi.fi