Pientavaran säilytys

Pientavaran säilytykseen ja esille panoon on monia ratkaisuja. Alla esitellään erityyppisiä hyllyratkaisuja. Teknisesti edistyksellisin ratkaisu on hissityyppinen varastoautomaatti.

Usein samassa varastossa tai työympäristöissä käytetään useita erilaisia varasto- ja säilytyskalusteita. Erityisen hyvin tämä pitää paikkansa pientavaran säilytyksen suhteen.

Pientavarahyllyt

Kasten pientavarahyllyjärjestelmä on monipuolinen kaluste. Pientavarahyllyt ja niiden lisäosat soveltuvat erinomaisesti varastojen, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

Hyllyt ovat vahvarakenteisia ja helppoja asentaa. Niitä voidaan laajentaa ja muuttaa helposti.

Kevytorsihyllyt

Kasten kevytorsihyllyt soveltuvat hyvin suurikokoisille ja hankalan muotoisille tavaroille. Hyllystössä ei ole takatuentoja, joten molemminpuolinen käsittely on mahdollista. Vaakaorret ovat käännettävissä, jolloin ortta voi käyttää lavaortena tai taso-ortena hyllytasoin varusteltuna. Vankka ja laadukas rakenne.

Kerroshyllyt

Pientavarahyllyt voidaan toteuttaa myös kerroshyllystönä, jolloin toimitilan korkeus saadaan paremmin hyödynnettyä ja lisätä hyllykapasiteettia.

Siirtohyllyt

Kasten-siirtohyllyratkaisut tehostavat lattia-alan käyttöä, koska käytävien viemä tilantarve on kiinteitä hyllyjä oleellisesti vähäisempi. Siirtohyllystö on monipuolisesti sovitettavissa erikokoisiin tiloihin. Lähes kaikki hyllytyypit voidaan nostaa siirtovaunujen päälle!

Läpivirtaushyllyt

Kevyt läpiviritaushyllystö voi olla oma yksikkönsä vapaasti seisovana tai pyörien päälle nostettuna. Modulaarinen rakenne mahdollista tarpeen mukaisen ratkaisun. Liitettävissä myös olemassa oleviin hyllyrakenteisiin.

Varastoautomaatit

Kasten Tornado-varastoautomaatit ovat tietokoneohjattuja puoliautomaattisia varastojärjestelmiä, jotka voidaan integroida yrityksen varastonhallintajärjestelmään tai käyttää omina järjestelminään. Tilankäytön optimoinnin lisäksi ne nopeuttavat pientavaran keräilyä ja vähentävät oleellisesti keräilyvirheitä.

Arkistohyllyt ja kirjastohyllyt

Arkistoissa käytetään yleensä tilatehokkaita siirtohyllystöjä. Arkistoitava materiaali voi olla mikä tahansa mapeista lääketietellisiin näytteisiin.

Kun hyllyiltä halutaan näyttävyyttä, niin hyllyt voidaan varustaa erilaisilla paneeleilla. Arkistokäyttöön tarkoitetut hyllyt voidaan siis muokata tyylikkäämmiksi julkisiin tiloihin.

Myymälähyllyt

Myymälätiloissa korostuu usein visuaalisuus ja tuotteiden merkintä. Myymälöihin löytyy ”spesiaali” myymälähyllyjä, mutta myös muun tyyppisiä hyllyjä voidaan käyttää myymälöissä. Lähes kaikki hyllytyypit ovat maalattavissa haluttuun myymälän väritykseen.

Takaisin sivun alkuun