Hyödynnä ammattilaista

Kysyvä ei tieltä eksy. Yhteydenotto Niparmin henkilökuntaan on usein se helpoin tapa edetä, kun vastaan tulee tarve kehittää sisälogistiikkaa tai vaikka hankkia uusi työpiste- tai varastokaluste.

Alla on lyhyet kuvaukset erilaisista palveluistamme, joita asiakkaamme usein hyödyntävät tuote- ja ratkaisutarjontamme lisäksi.

Suunnittelu ja konsultointi

Niparmin ammattilainen on apuna kaikissa sisä- ja tuotantologistiikan suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Tarvekartoituksen pohjalta laadimme suunnitelman ja tarjoamme myös toimituksen ja asennuksen.

Materiaalivirtojen ja niihin liittyvien säilytysratkaisujen suunnittelu on vaihe, missä sisälogistiikan toimivuuteen voidaan vaikuttaa parhaiten. Tilan layout-suunnittelu sekä kalusteratkaisut ovat keskeisessä roolissa sekä materiaalivirtojen ohjaamisen ja tehokkaasti sujuvan työn että työympäristön turvallisuuden ja työergonomian kannalta.

Suunnittelu lähtee asiakkaan yksilöllisten tarpeiden kartoituksesta.  Materiaalivirtojen selkeys, layoutin joustavuus ja muunneltavuus, lyhyet kuljetusmatkat, tehokas tilankäyttö sekä LEAN-periaatteet mahdollistavat kalusteratkaisut ovat suunnittelun avainasioita.

Lue lisää: Sisälogistiikan suunnittelu

Tuoteneuvonta ja kumppanuus

Panostamme palvelun laatuun ja uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Yhteistyö ja yhteydenpito asiakkaisiin jatkuu myös sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu ja asennusurakka on saatu päätökseen. Paraskin varasto tai työympäristö edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja asiakkaan muutostarpeiden huomiointia. Niparmi palvelee sinua kaikissa huoltoon, käyttökoulutukseen ja turvatarkastuksiin liittyvissä asioissa. Varastosi lisä- ja täydennystilaukset hoituvat sujuvasti luottavan ja monipuolisen yhteistyökumppanin kanssa. Meillä on useiden vuosien kokemus eri sisälogistiikan tuotteista ja ratkaisuista. Nuorekas, mutta asiantunteva henkilökuntamme palvelee rautaisella otteella.

Asennus ja huoltotyöt

Oman asennusliikkeemme Pirmek Asennus Oy:n ammattilaiset hoitavat asennus- ja huoltotyöt asiantuntevasti ja huolellisesti. Asentajamme ovat tehtaiden valtuuttamia ja kouluttamia ammattilaisia, jotka osaavat ottaa työympäristön erityispiirteet aina huomioon. Pahimmillaan oikeanlaisen asennustyön laiminlyönti voi johtaa jopa hyllyjen romahtamiseen, joten käytä Niparmin ammattilaisia apunasi!

Noutovarasto

Toimipisteessämme Ylöjärvellä on n. 3000 m2:n palveleva noutovarasto, josta löytyy esimerkiksi hyllyratkaisut, teollisuuskalusteet, laatikot ja haarukkavaunut. Käynti meillä on hyvä tapa tutustua yleisimpiin tuotteisiimme ja/tai käydä läpi toimituksen yksityiskohtia. Varastomme kautta kiertää myös paljon sisälogistiikkaan liittyviä käytettyjä materiaaleja ja laitteita. Varastomyyntimme vastaa mielellään myös nopeisiin tarpeisiin joustavasti. Tervetuloa!

Turvatarkastukset ja korjaustyöt

Turvatarkastuksessa kokenut tarkastaja kartoittaa varaston kaluston kunnon ja turvallisuusriskit SFS-Standardien mukaisesti. Tarvittavat korjauskohteet selviävät selkeästä raportista, jonka pohjalta uudistukset on helppo toteuttaa.

Kun työympäristö, varastokalusteet ja työvälineet ovat kunnossa, työ sujuu ja tulosta syntyy tehokkaammin. Niparmin asiakkaana saat hyvää palvelua – asiantuntevat tarkastukset, nopeat varaosatoimitukset sekä ajallaan suoritetut korjaustyöt.

Lue lisää: Varastohyllyjen tarkastukset

Takaisin sivun alkuun