Niparmi sisälogistiikka Oy

Kokonaisvaltaista sisälogistiikan suunnittelua ja kalustusta rautaisella ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla

Niparmi on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntija. Sisälogistiikan ammattilaisina olemme palveluksessasi, kun suunnittelet ja toteutat tavaran ja materiaalien vastaanottoa, tunnistamista, hyllytystä, keräilyä, yhdistelyä, pakkaamista, lähetystä tai materiaalien siirtoa.

Vahva yhteistyökumppanien verkostomme varmistaa, että  meillä on tarjota alan parhaiden valmistajien tuotteet ja ratkaisut. Palvelumme kattavat suunnittelusta asennukseen sekä tuoteneuvonnasta koulutukseen ja huoltoon.

Yrittäjävetoisena yrityksenä olemme ketterä toimija. Palvelemme aktiivisella asiakaslähtöisellä otteella, oli kyseessä yksittäinen tuotetarve tai vaikka avaimet käteen -ratkaisu. Oma myyntivarastomme Ylöjärvellä mahdollistaa nopeat toimitukset vakiotuotteissa.

Luottamus ja asiakastyytyväisyys

Asiakkaan luottamus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Mittaamme ja seuraamme sitä säännöllisesti. Asiakkainamme on niin teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan, logistiikka-alan kuin julkishallinnon toimijoita. Asiakasuskollisuudesta sekä tyytyväisyydestä kertoo korkea NPS-lukumme joka on 83!
(NPS on lyhenne termistä “Net promoter score”. Tiivistettynä termi vastaa kysymykseen: “Kuinka todennäköisesti suosittelisit yrityksen palvelua tai tuotteita ystävällesi tai kollegallesi?)

Takaisin sivun alkuun