Työpistekalusteet teollisuuskäyttöön

Hyvin suunniteltu työympäristö tehostaa työtä ja lisää tuottavuutta

Oikeanlaisilla teollisuuskalusteeilla voidaan lisätä työn tuottavuutta ja tehokkuutta. Autamme valitsemaan toimivan ratkaisun ergonomiaa unohtamatta. Trestonin modulaariset kalusteratkaisut voidaan helposti muuntaa kulloisiin prosesseihin sopivaksi materiaalivirtausta ja työtä ohjaaviksi lean-periaatteiden mukaisesti. Usein esimerkiksi pyörien päällä olevat reikälevyratkaisut tuovat tehostavat tuotannon joustavuutta ja visuaalisuutta.

Vaunut ja reikälevytuotteet

Reikälevyjen ja niihin kiinnitettävien kannattimien avulla saadaan työkaluille ja tarvikkeille rakennettua vaivattomasti käteviä ja monipuolisia säilytyspisteitä.

Työkaluja ja tuotantosolujen tarvikkeita säilytetään usein visuaalisesti reikälevyvaunuissa. Visuaalisuuden avulla tarvikkeiden käyttö on sujuvaa ja järjestelmällistä. Liikuteltavuus mahdollistaa hyvän joustavuuden muutoksiin. Reikälevytuotteet ovat tehokkaita sekä pienissä että isoissa 5S-projekteissa.

Työpisteratkaisut

Raskaat Workshop-työpöydät on suunniteltu erittäin raskaisiin olosuhteisiin kuten konepajoihin, korjaamoihin ja teollisuuskäyttöön. Ne kestävät kemikaaleja ja raskasta kulutusta. Kevyemmät työpisteet taas soveltuvat hyvin kevyempään kokoonpanotyöhön. Pöytiin on saatavana laaja skaala varusteluosia.

Säilytysratkaisut

Paras säilytystapa ei ole koskaan itsestäänselvyys teollisuudessa. Työkaluille, arvokkaille laitteille tai pienille tarvikkeille tarvitaan usein lukittavaa tai umpinaista säilytyspaikkaa. Niparmin teollisuuskaappeihin kuuluu laaja valikoima varusteluosia esimerkiksi työkalujen säilytystä varten.

Takaisin sivun alkuun