Dynaset Oy: Tilankäytön ja toiminnan tehostaminen varastoautomaateilla

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman. Ammattitaitoinen henkilöstö valmistaa kaikki Dynaset-tuotteet Suomessa.

Dynasetin toiminnan ja tilankäytön tehostaminen toteutettiin Kasten Tornado -varastoautomaateilla yhteistyössä Niparmi sisälogistiikka Oy:n kanssa. Dynasetin tuotanto on kasvun myötä laajentunut ja tuotanto – ja varastotilojen kehittämiseen ja suunnitteluun on päästy mukaan jo alkuvaiheessa. Pitkä yhteistyö on mahdollistanut tilankäytön ennakoinnin ja optimoinnin.

Tornado -varastoautomaatti valittiin ratkaisuksi, jotta kaikki tehtaan lattianeliöt saatiin hyötykäyttöön ja pystyttiin käyttämään tila tehokkaasti kattoon saakka. Tornadon avulla materiaalien saldotieto pysyy ajantasaisena ja keräilytoiminnoissa saavutetaan huomattavaa ajansäästöä, kun kerättävän tavaran koko, paikka ja määrä vaihtelevat. Varasto pysyy siistimpänä ja järjestelmällisempänä, kun ylimääräisiä lavoja tai materiaaleja ei säilytetä lattiatasossa. Kaiken lisäksi materiaalit säilyvät suojassa pölyltä.

 

Takaisin sivun alkuun