AlpaFinlandia Oy: WMS ja ryhmäkeräily tehostamaan keräilyä

Kasten TCPlus-varastonhallintajärjestelmä ja ryhmäkeräily otettiin käyttöön AlpaFinlandia Oy:ssa.

AlpaFinlandia Oy on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys. Yrityksen päätuotteet ovat alpakan villasta valmistetut laadukkaat, pehmeät ja vastuullisesti tuotetut neuleet. Tuotteiden huolellinen suunnittelu sekä testaus takaavat laadun, johon jokainen tuotteen käyttäjä voi luottaa. Kaikki vaatemallit kehitetään ja koekäytetään kunnes alpalaiset ovat täysin tyytyväisiä niihin.

Ryhmäkeräilyllä voidaan kerätä tuotteet 96 tilaukselle kerralla.

Alpan verkkokaupan ja toiminnan kasvun myötä uusien varastotilojen suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin projektin alkuvaiheessa. Luottamuksellinen ilmapiiri on mahdollistanut parhaan mahdollisen ratkaisun toteutuksen, huomioiden tilankäytön optimoinnin, skaalautuvuuden ja laajennettavuuden.

AlpaFinlandia Oy:n muutto uuteen 170 m2 varastotilaan tapahtui vauhdilla. Yrityksen toimintojen tehostaminen oli keskiössä ja toteutuksen avainasemassa toimii Kasten Tornado -varastoautomaatit ja TCPlus-varastonhallintajärjestelmä. Kaikki varaston neliöt otettiin hyötykäyttöön lattiasta kattoon asti.

Verkkokaupan ja sesonkivaihtelun tuomat haasteet ratkaistiin kahdella varastoautomaatilla ja ryhmäkeräily ominaisuudella. Tänä päivänä laitteista voidaan kerätä tuotteet 96 tilaukselle samanaikaisesti. Tornado -varastoautomaattien ja TCPlus -varastonhallintajärjestelmän avulla keräily ja hyllytystoiminnoissa saavutetaan huomattavaa ajansäästöä ja joustavuutta.

Valoilla näytetään tuotteen keräilykohde. Kuittaus on helppoa.
Takaisin sivun alkuun