Bat.Power: Uusi logistiikkakeskus yli 6000 lavapaikkaa

Bat. Power Oy

Bat.Power Oy on vuonna 1991 perustettu Nokialla sijaitseva elektroniikan maahantuoja ja tukkujakelija. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu mm. kulutuselektroniikkaa, pienkoneita, mobiili-lisävarusteita, esitystekniikkaa, teknisiä LED-valaisimia, sähköautojen latausasemia ja päivittäistavarakaupan tuotteita. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2023 22 miljoonaa.

Vuosien kuluessa Bat.Powerin liiketoiminta on kasvanut koko ajan ja nyt oli aika panostaa uuteen upeaan varastoon. Valitsimme Niparmi sisälogistiikka Oy:n toimittajaksi, sillä meillä on ollut jo vuosia hyvää yhteistyötä.

”Uuden korkean tilan suunnittelussa meidän prosessimme otettiin heti alusta alkaen huomioon. Varastokalusteet ovat Kastenin kuormalava- ja pientavarahyllyjä. Toimitusten vastaanotto sekä lähetysten käsittely suunniteltiin jo layoutissa sujuvaksi. Henkilökuntamme on täynnä tekemisen meininkiä ja urheilumieltä, kun tilat toimivat ja tämä varmasti auttaa meitä kasvamaan myös jatkossa”, totesi Pat. Power Oy:n toimitusjohtaja Tommi Järvinen.

Bat.Powerin Tommi Järvisen ja Niparmin Jyri Lajusen yhteistyö sujuu hyvin. Niparmi on tehnyt jo lisärakentamista hyllyinfran laajennuksen osalta ja layout suunnitelmat ollaan ajantasaistettu sen myötä, kun asiakas on kehittänyt edelleen toimintojaan.

Niparmi on ollut Bat.Powerin tarinassa jo edellisen muuton aikana, eli pitkäjänteinen yhteistyö on toiminnan taustalla. Paikallisena toimijana Niparmi ei pelkästään toimittanut hyllyjä, vaan tarjosi saumatonta yhteistyötä suunnittelusta asennukseen asti. ”Mitään en tekisi toisin”, toteaa Tommi Järvinen. ”Meidän tarpeet ymmärrettiin ja ja jopa haasteellisiin aikatauluihin paikallinen toimija pystyi vastaamaan.”

”Nyt seisomme upeassa ja raikkaassa tilassa, valmiina kohtaamaan tulevia haasteita. Kiitos paikalliselle kumppanillemme ja sitoutuneelle henkilökunnallemme, olemme valmiita jatkamaan kasvua ja tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.” Tommi Järvinen, Pat.Power.

 

Takaisin sivun alkuun