TAVO OY: Myymäläkalusteiden toimivuus ja visuaalisuus

TAVO on palveleva raskaan kaluston varaosatoimittaja. Laajalla tuotevalikoimalla sekä laadukkaalla ja asiantuntevalla palvelulla se auttaa asiakkaitaan pitämään pyörät pyörimässä.

Tavo Oy kehitti myymälöiden visuaalisuutta ja toiminnallisuutta. Myymälöissä haluttiin tuoda esille yrityksen brändin värimaailmaa, joka oli helppo toteuttaa myymäläkalusteiden monipuolisen RAL -värivalikoiman ansiosta. Yrityksen oman värimaailman käyttö tekee ympäri Suomen olevien myymälöiden ilmeistä yhteneväisen, mutta myös yritykselle yksilöidyn.

Myymälähyllyjen päätykehikot mahdollistavat tuotteiden esittelyn myös käytäväpaikoilla. Vinohyllyissä lankajakajat ja -etureunat tuovat järjestelmällisyyttä sekä helpottavat tuotteiden osastointia hyllyissä.

Tavon myymälöiden suunnitteluvaiheessa otettiin huomioon, että pienet pohjamuutokset ja varusteluosien lisäykset jo valmiisiin myymälöihin onnistuvat helposti ja nopeasti ilman työkaluja. Tämä takaa myös hyllyjen monipuolisen ja pitkäikäisen käytön tuoterepertuaalista riippumatta.

Takaisin sivun alkuun